Audi RS7 2020 върти обиколки на „Ринга“

RS7

Прототип на Audi RS7 бе забелязан на Nurburgring по време на високоскоростни тестове, показващ части от завършения модел.

Предстоящото купе на Audi Sport изглежда е със завършена предна броня, подобна на тази в RS6, което ви показахме преди дни. По-агресивната предница е в комбинация с по-широка каросерия и доста големи джанти, които успяват да съберат огромните спирачки.

RS7 ще дойде с по-ръбата предна решетка с по-големи отвори, позволяваща повече въздух, насочен към двигателя. Говорейки за него, той вероятно ще е Twin-Turbo V8 с около 650 к.с. или хибридния задвижващ механизъм с 670 к.с. от Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.

Главният дизайнер на Audi съобщи, че компанията планира да предложи в RS7 и двата задвижващи агрегата, като plug-in хибридът ще се появи със 700 к.с.

Все още не можем да кажем със сигурност дали конкретният тест на Audi RS7 използва горепосоченото хибридно задвижване, тъй като не виждаме второ капаче за зареждане. Вижда се и ролбар, но той е вероятно от съображения за сигурност.

Настоящото Audi RS7 може да постигне 100 км/ч. за 3,7 секунди и можем да очакваме, че новият модел ще бъде още по-бърз, отчасти благодарение на подобренията на Quattro системата и електрониката.

Също като предстоящото Audi RS6, купето ще има по-спортна атмосфера в кабината, благодарение на спортни седалки, контрастни шевове и много алкантара.

Новото Audi RS7 ще се противопостави на модели като BMW M5, както и на Mercedes AMG GT 4, за който се говори също , че ще получи хибридна версия.