Новото BMW M5 е супер стилно в тъмно синьо

Все още не сме го преживели, но вероятно да конфигурирате колата си според желаната от вас спецификация трябва да бъде един от специалните моменти за BMW M собствениците.

Този конкретен F90 M5 от Абу Даби може да е фабричен модел, но същевременно е много красив. Екстериорът е в Azurit Black черна боя, която има син нюанс, когато е осветен на открито или от изкуствена светлина, но все пак изглежда черен на сянка.

Други характеристики включват 20-инчовите джанти в два цвята и цялостната атмосфера отвътре, благодарение на повърхностите, облицовани с кафява кожа с бели контрастни шевове и черна кожа с кафяви контрастни шевове.

Забелязваме също и карбон по централната конзола, таблото и панелите на вратите, както и доста алкантара.

Моделът M5 2018 се задвижва от 4.4-литров V8 с две турбини и произвежда 592 к.с. и въртящ момент от 750 Nm. Мощността се предава на всички четири колела чрез 8-степенна автоматична скоростна кутия, а седанът на BMW може да достигне 100 км/ч. само за 3.4 секунди. Единственият му истински съперник е Mercedes-AMG E 63 S, който е малко по-мощен и може да го изпревари по права линия.