Audi A8 2019 е върха на технологиите

A8

Ако искате луксозен седан с четири врати, пълен с най-новите джаджи, които автомобилната индустрия може да предложи, Audi A8 2019 може би е най-добрият ви избор.

Дори и като пътник на задната седалка, вероятно ще се насладите на всичко, което А8 може да предложи. Можете да контролирате почти всички функции от малък таблет или да настроите задните екрани за инфоразвлечение, които според Carwow са по-добри от тези в Mercedes S-Class.

Като Audi, то идва с наистина хубав интериор, който някои твърдят, че е най-добрия в класа си, що се отнася до качеството на конструкция, въпреки че не изглежда толкова фантастично като кабината на S-Class.

Недостатъците включват фалшивите накрайници отзад, задните екрани, които най-вероятно ще привлекат излишно внимание и изненадващо шумния панорамен покрив. Също така може да се твърди, че A8 не изглежда толкова внушително като неговите съперници, но това е въпрос на вкус.

На пътя, A8 2019 се чувства по-малък и по-динамичен от кола с такъв размер. Тя е изключително маневрена при ниски скорости, кормилното управление е леко, а пневматичното окачване е отлично. Ускорението по права линия, при тази версия 50 TDI, е страхотно.

В крайна сметка, ако наистина не държите на по-спортен седан (7-Series) или да блестите с лукс (S-Class), Audi A8 трябва да задоволи всички ваши нужди.