Renault Kadjar 2019 с нови стилистични промени

Kadjar

Renault Kadjar се очаква да дебютира по-късно тази година, вероятно на автомобилното изложение в Париж през октомври, но вече бе забелязано по улиците на Германия.

В сравнение с настоящия модел, той получава обичайните обновления отпред и отзад, вероятно актуализирана решетка и променени фарове. Камуфлажът е доста, но актуализираният Kadjar изглежда има преработена задница с нови задни светлини и багажник.

Дизайнерите на Renault са подготвили и няколко промени в кабината, въпреки че е възможно да не ги забележите, освен ако не сте запознати с компактния SUV. Във всеки случай ще има по-голям дисплей за инфоразвлечение и преработени бутони за управление на климатика.

Развитието е в ход, но все още няма информация за двигателите на обновения SUV. Въпреки това се очаква Kadjar 2019 да се предлага с бензинови и дизелови агрегати, комбинирани с ръчни или CVT скоростни кутии и с предно или задвижване на всички колела.

Renault Kadjar 2019 продължава да използва платформата на CMF, точно като второто поколение Qashqai, което вече е на 5 години. Що се отнася до конкурентите си, освен японския си „братовчед“, френският компактен SUV ще се изправи срещу Peugeot 3008, SEAT Ateca, Hyundai Tucson и Ford Kuga.