M Town винаги има с какво да ни впечатли. Този път това е полицейският автомобил в него. Виждали сме какви ли не автомобили да служат на органите на реда като например Civic Type R, BMW i8, че дори и ретро Porsche.

M Town е град на мощните автомобили. Точно затова в него полицията предпочита не екологичното BMW i3, а M2 Coupe.

Макар че това не е най-практичният избор, това не е от голямо значение в един измислен град, където детективите се справят с престъпления като дупки и банди, които шофират грозно модифицирани автомобили.

Връщайки се обратно към колата, M2 Coupe е вдъхновена от LAPD и е решена в черно-бяла украска, която изглежда изненадващо добре. Автомобилът също е оборудван с масивен „буркан“ и допълнително осветление. Дори телефонният номер е специален, тъй като през 1972 г. е основано BMW M.

BMW M2 вече не е в производство, а е заменен от M2 Competition. Моделът идва с 3.0-литров 6-цилиндров twin-turbo двигател, който произвежда 405 к.с. Той може да се свърже с 6-степенна механична или 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител. С последната опция, M2 ускорява до 100 км/ч. за 4.0 секунди и достига максимална скорост от 280 км/ч., когато е оборудван с допълнителния пакет M Driver.