Nogaro Blue е емблематичен цвят за Audi. Още първият им автомобил, носещ заветното лого „RS“, Audi RS2 гордо е носил тази разцветка.

Днес, 24 години след легендарното Audi RS2, немците пускат на пазара лимитирана версия на Audi RS6 – Nogaro Edition, носеща същият цвят. И, о да, той пак стои страхотно, точно както стоеше и на RS2, RS4 B5, та дори и на първата S3-ка. Лимитираната версия на RS6-цата е доказателство за повече от успешната съвмесна работа на Audi и тунерите от ABT. Колата излиза от завода със софтуер преработен от тунинг компанията, като вече, вместо със стандартните за RS6 Performance – 605 к.с., синьото комби ще разполага с цели 100 повче, а именно 705 к.с. Колата от снимките пък е оборудвана и със спортен кожен салон в комбинация от черна кожа и синя алкантара. Собствениците обаче могат да избират между този и изцяло черен ( За Бога хора, вземете си комбинирания :D). Ако се чудите, от къде ви е познат синьо-черния салон, то припонете си този от S/RS4 B5, както и този от S3 и бързо ще се досетите.

Като изключим цвета, както и повечето конски сили, Nagaro Edition си е оборудван и със стандратните за Audi RS6 чарколяци. Това вкючва керамични спирачки, спортен диференциал, както и редица други глезотии. За съжаление обаче от компанията ще произведат едва 150 – бройки, така че ако искате оригинално Audi RS6 в Nagaro Blue, то по-добре побързайте.