Какво да очаквате от новите M-серии на BMW. Обичайното – повече мощност, по-добро поведение и повече радост.

Догодина BMW ще пуснат на пазара новите BMW M3/M4, както и нови топ версии на по-малките си SUV-ове – X3M и X4M. Агрегатът, който ще задвижва спортистите е, вече добре познатият ни трилитров агрегат. Той обаче ще бъде модифициран и ще носи новото название – S58. Очаква се резултатът от работата на инженерите на M-Power да е цели 475 к.с.

Феновете на бързи, но компактни SUV-ове, най-накрая ще могат да се насладят и на M-версия на BMW X3. Впрочем компанията позакъсня, тъй като конкурентите от Audi и Mercedes ги изпревариха с техните – SQ5 и GLC63 AMG.

Що се отнася до новото BMW M3 G80, носят се слухове, че то ще разполага с хибридна двигателна система. Това ще бъде и първият автомобил на M-Power с подобно задвижване. Папарашки снимки на автомобилът пък ни показват, че той ще разполага с много карбонови елементи. Така, че очакванията са наистина високи.

Всички автомобили носещи заветния бадж „M-Power“ са наистина страхотни. А какво по-впечатляващо от почти 500 конски сили в тези сравнително малки купета.