И тази седмица продължаваме да ви показваме проекти от графата „направи си сам… кола“, като на дневен ред идва това умопомрачително превъплъщение на Mitsubishi 3000GT в супер скъпия и супер бързия суперкар Bugatti Veyron. Направо супер!

За основа, както вече разбрахме, е ползван японският модел, който в годините си на лансиране действително е бил доста хай-тек автомобил с V-образен 6 цилиндров мотор подхранван от две турбини. Като добавим и това, че има 4х4 задвижване, система за завиване на задните колела и страхотна, клиновидна, спортна форма, трябва единствено да съжаляваме, че на някой му е хрумнало да опозори по този начин един страхотен 3000GT.

И така, какво можем да кажем за „тунинг“ изпълнението от снимката? Като за начало, очевидно дори на външен вид творението е далеч и от Mitsubishi 3000GT, и от идеала за кола на собственика – Bugatti Veyron. Плюс това от техническа гледна точка трябва да отбележим, че под капака липсват цели 10 цилиндъра и още две турбини… иии 4 пъти повече конски сили. НО, в крайна сметка важното е шофьорът да си харесва МПС-то независимо от мнението на околните.
А повярвайте, в мрежата се появиха доста пищни коментари по случая, един от които озаглави проекта „Bugatti Verywrong“. Очакваме вашите мнения в секцията под статията.

Междувременно можете да разгледате и други подобни трансформации в сайта ни:
– Този собственик на Honda Civic силно е желал Fast And Furious Nissan

Уинго от Cars оживя в лицето на Toyota Celica 6-генерация

Тази кола съдържа 28 елемента от различни модели и е едно от най-грозните МПС-та, които сме виждали

Африканец построи собствен спортен модел кола

Когато BMW E36 реши да се превърне във Volvo 162 Coupе

Най-грозният тунинг използва решетка за спойлер!!!