Забравете за новото Lambo Huracan Performante и неговият позьорски аеродинамичен боди кит, има нов крал на Нюрбурринг и той е базиран на шесто поколение Toyota Celica.

Шегуваме се разбира се! Единствената дума, с която можем да опишем това крило/стълба на гърба на колата е ‘нелепо’. Изображението бе засечено в страницата „Sh***y_car_mods“ в Reddit от потребител с никнейм i_keep_on_trying, който заснема колата в движение.
Ако се чудите от къде е дошло вдъхновението на шофьора за скандалния мод, можете да си припомните Уинго – зелената кола в анимационния филм Cars, чиято банда „Tuner Cars“ приспиват камиона на МакУин Светкавицата, който губи контрол в движение и така главния герой се озовава в малкото отцепено от живота градче.

Както и да е, стълбата върху задницата на иначе красивата Celica е по-скоро позоваване на филма отколкото надежда, че колата ще стане по-симпатична. Относно ползите от мода… ние не бихме се чувствали комфортно да го изкараме на писта, най-малко заради подигравките, които ще изядем. Не бихме желали да ни виждат с това нещо на гърба и извън пистата, но сигуно знаете какво е казала мухата: „Всеки си има вкус…“.