Добре дошли в най-големия шоурум на BMW

BMW

Abu Dhabi Motors е мястото, където се показват повечето модели от BMW Individual програмата и M модели, които редовно представяме.

При посещението си в ОАЕ, YouTuber-ът Shmee150 се спря при прочутия дилър на BMW, за да провери не само моделите зад стъклата, но и флагманът на марката – M760Li.

В случай че вече не знаете, Abu Dhabi Motors представя както баварците, така и Rolls-Royce. а ако сте обръщали внимание, ще разпознаете много модели, които преди това показахме, като зелената Alpina B4 S, жълто BMW 760 Li или уникално BMW M4.

На клипа виждаме и интериора на шоурума, който е оформен като театър. Всъщност някога наистина е бил театър, а не е построен да прилича на такъв. Така че, ако отидете ще можете да видите всяка една кола на сцената или да изгледате истинско представление.

Колкото до автомобила, който управлява известния влогър, това е M760Li. Идеална за магистралата и високоскоростно пътуване според мнението му. Все пак моделът разполага с 6.6-литров V12 двигател, който произвежда 603 к.с. и въртящ момент от 800 Nm.

Alp