Abu Dhabi Motors, отново демонстрираха страхотен стил, доработвайки кабрио версията на BMW M4. Този път компанията от Близкия Изток e работилa съвместно с AC Schnitzer, а резултатът е просто вдъхновяващ.

Пребоядисаната в крещящо жълт цвят M4-ка гордo крие под капака си 6-цилиндров двигател с 431к.с. Колата е оборудвана с така наречения “ M Drivers Package“, благодарение на което ускорението до 100 отнема едва 4.4 секунда, а максималната скорост е 280 км/ч. Интериорните лайсни са в тон с колата, а черната кожа е разкрасена с шевове от същия цвят. В екстериора най-силно впечатление правят карбоновите детайли и най-вече тези по огромния преден лип, който впрочем доста би ни затруднил по родните пътища, но силно се съмняваме да видим М-ката в България.

Все пак не е готино да дадеш колосална сума за спортен автомобил и всяка втора лелка да ти вдига ръка, мислейки че си такси. Прощавайте отплеснах се! AC Schnitzer пък са се погрижили за джантите, изработвайки специални само за този автомобил, които осигуряват перфектна видимост към керамичните спирачки. Спортната генерация пък е последният щрих към този разкош, за съжаление не сме я чули, но сме убедени, че осигурява звук, който да съответства на уникалната визия.