Уникално жълто BMW M760Li

Свикнали сме да виждаме М колите на BMW в ярки и предизвикателни цветове. Флагманът BMW M760Li обаче винаги е носел по-семпли тоналности, предназначени за консервативната маса.

Последното творение на Abu Dhabi Motors ни хвърля по-различна светлина върху M760Li xDrive. Ярко жълтият цвят, който сме свикнали да виждаме върху BMW M4, сега е върху голямата лимузина.

Ако цветът не ви вдъхва достатъчно спорт в този флагман, студиото се е погрижило и с други доработки. Цялостен бодикит, спойлер от Alpina и 21-инчови многоспицови джанти в черно допълват външния вид. Интериорът е доста по-луксозно ориентиран отколкото предполага външността. Той е решен в светло бежова кожа и дърво.

Автомобилът е поръчан през индивидуалната програма на BMW, но той идва като стандартен M760Li. Моделът пристига с 6.6-литров V12 двигател с две турбини. 610 к.с. и 800 Nm има собственикът на разположение, за да изстреля огромния кораб от 0 до 100 км/ч. само за 3.7 секунди. Максималната скорост е електронно ограничена до 305 км/ч.