Vilner трансформира Mitsubishi Lancer в луксозния Allroads Ronin

Vilner

Vilner е утвърдено име в създаването на фантастични интериори на всякакъв вид автомобили – не само луксозни машини, но и по-достъпни модели. Просто погледнете най-новия им проект.

Той е наречен Mitsubishi Allroads Ronin и се базира на Lancer Ralliart от 2011 г. – едва ли е най-подходящия модел за прокет, но подобренията, направени вътре, засенчват дори топ лимузините.

Името идва от японския термин за самурай загубил своя майстор, в Ronin преобладава материал, наречен Амарета. Той е подобен до Alcantara, която ще намерите в много други автомобили, но е с по-високо качество – и е внесена от Япония.

Подглавниците изглеждат като дърворезба, но всъщност са от обработен чрез загряване велур. Пластмасовата облицовка е заменена с метал, воланът е облицован с кожа Nappa, лостът на ръчната спирачка е като дръжка на самурай-меч, инструментите са като във Ferrari, а огледалото е монтирано без рамка.

Тунерите добавят 35 кг. шумоизолация, за да направят интериора два пъти по-тих. Забелязва се и 11-инчов сензорен дисплей с камера за задно виждане, но подобренията не са ограничени до интериора, в който е специализирана компанията. Vilner също сниши окачването, снабди модела с комплект гуми Yokohama Geolandar за всякакъв терен и 60-ватови LED светлини.

Резултатът е пълна трансформация на Lancer, който ще бъде представен на автомобилното изложение в Женева следващия месец. Очакваме да видим още снимки от там.