huracan

Според Vilner е възможно да има две еднакви Porsche-та на улицата, но да срещнеш два еднакви Vilner автомобила граничи с нулевата вероятност. Техните творения са уникални сами по себе си и това Lamborghini Huracan е поредното доказателство за думите им.

То е боядисано в отровно зеления цвят Verde Mantis, който Vilner успяват да пренесат в интериора чрез своите дизайнерски доработки. Според българското ателие, Lamborghini Huracan излиза от завода в Сант’Агата с нетипично скучен интериор, освен ако екземплярът не е поръчан чрез специалната програма на компанията  за поръчкови модели „Ad Personam“. Именно такъв е случаят с това буреносно Lambo.

Неговият интериор получава множество обемни кожени елементи избрани в зеления Verde Mantis и интегрирани в салона чрез безшевния подход на Vilner. Разположени в съседство с карбоновите апликации, те създават приятен органично-механичен контраст.
Контрасната картина е довършена с предпазни колани, шевове на волана и дори контур на стелките от вечеспоменатия цвят.

Под „кожата“ на колата Vilner оставят нещата така както инженерите от Италия са ги проектирали. А именно 5.2 литров V10 двигател с 610 к.с. и 560 Нм. Те достигат до четирите гуми чрез 7-степенна DSG скоростна кутия.