vilner smart

Току що научихме за новия, тъкмо излизащ от гаража, проект на Vilner и нямаме търпение да го споделим с вас, най-малкото защото от самото ателие го определят като „един от най-мащабните по отношение на степента на преработка“.

След като се запознахме с претворения автомобил, стигнахме до заключението, че той е нещо като кръстоска между това (Smart ForTwo Brabus) и това (Lamborghini Huracan Vilner). Може би вече се досещате какво се е случило на малкият „умник“ след като е преминал процедурата по разкрасяване на иначе скучния според Vilner интериор. Същото прилагателно те смело „залепиха“ и за салона на Huracan, но пък и доказаха твърдението си, „развеселявайки“ дизайна му със зелените кожени апликации.

Преди да ви покажем галерията на Smart-а ще подхвърлим няколко думи за свършената работа. Тунинг гуротата споделят, че почти не е останало място в интериора, което да не са преработили. Започвайки от напълно рефрешнатия волан, минавайки през LED уредите на таблото, самото табло, облечено в алкантара, уникалните джобове на вратите, които олицетворяват нивото на детайлност в проекта и стигаме удобно в седалките, които Батман без съмнение би инсталирал в своя Батмобил. В зоната на подглавниците, разбира се, е запазено място за логото на Brabus (а не Батман), но с допълнителното Design by Vilner“. Ярко зеленият цвят е равномерно разпределен из купето чрез апликациите и е далеч от мисълта да дразни с претрупване.

vilner

Не се залъгвайте, че Vilner биха оставили новият салон да контрастира върху сивата външна визия. Зеленото е пренесено върху тялото на Smart ForTwo Brabus, като с него са оцветени дори бордовете на заводските джанти Monoblock VII. Спортният облик на колата е завършен с черно гланцово покритие върху предната решетка, емблемата и задния дифузьор.

За да бъде всичко high level, от Vilner добавят към проекта дизайнерска чанта, повлияна от стила на колата, изработена от карбонова кожа, алкантара и презрамка от материала, с който е направен свръхздравия предпазен колан.