Suzuki Jimny заприлича на G-Class

Jimny

Ателие в Дубай превърна Suzuki Jimny в мини версия на популярната G-Class. Бодикитът е толкова реалистичен, че направо не можем да го познаем!

Ако сте запознати с последното поколение Jimny, ще забележите, че малкият офроудър доста се доближава до G-Class на Mercedes-Benz. Доста тунери пуснаха бодикитове за Suzuki, наподобяващо немското кубче. Пред нас обаче стои, може би най-доброто изпълнение.

Повечето комплекти са вдъхновени от дизайна на G Wagen, но си личи тяхната афтърмаркет природа. Тази модификация, обаче се доближава максимално до OEM външния вид на немското возило.

Отпред виждаме кръгли фарове, които са почти идентични с тези на Merc. Забелязва се също така и вдъхновената от G-Class решетка и предна броня и дори мигачите, разположени на предните калници. Отстрани ще видим копия на джантите и калниците, както и страничните изпускателни тръби и черните лайстна около дръжките. Отзад фаровете и капакът на резервната гума придобиват вече познатата ни немска форма.

Няма много информация за този конкретен Jimny бодикит, освен тези снимки. Въпреки това, компанията вероятно ще избие рибата, ако предложи модификацията на ентусиастите.