Искате G-Class или Defender? Имате ги на базата на Suzuki Jimny

Jimny

Много хора видяха зловеща прилика между Mercedes G-Class и новото Suzuki Jimny. С новия бодикит на японските тунери от DAMD Inc това ще бъде оправдано, тъй като Jimny се превръща в мини G63, с изключение на V8, разбира се.

Новият бодикит, известен също като „Little G“, се разработва, но DAMD Inc. казва, че ще бъде готов през 2019 г. Въз основа на предоставените рендери, трансформацията на Jimny включва нова предница – фарове, решетка и броня, по-широки калници, нова задна броня и капак на резервното колело, както и нови джанти и гуми.

Виждаме дори нов капак, който следва същите линии като при G-Class. Цялостният ефект прави Jimny да изглежда много повече като Geländewagen. Ако не сте фен на „Гегата“, японският тунер има още една възможност за вас.

Това е Suzuki Jimny ‘Little D. Ако вашето off-road сърце принадлежи на Land Rover, но не можете да си позволите Defender, то това може да ви зарадва.

Рецептата е съвсем същата като „Little G“: нова предница, която включва нови светлини, предна решетка, броня и капак, заедно с калници с различна форма и задна броня, наподобяващи британската офроуд икона. Нови джанти в офроуд гуми също са налични и вашият нов „мини-Defender“ е готов за действие.