Skoda Superb 2019 тества без камуфлаж. Явно е готова.

Superb

Тази година ще видим фейслифт не само на VW Passat, но и на по-просторния брат, Skoda Superb.

Вече видяхме прототипа на Superb миналото лято, а сега е време за още по-разкриващи снимки. Моделът разполага с много лек камуфлаж отпред, който прикрива крайната форма на фаровете, решетката и бронята.

Въпреки това е съвсем ясно, че промените няма да бъдат значителни. Фаровете вероятно ще бъдат актуализирани с нови LED лампи и решетката ще се вдъхнови от най-новите концепции на марката. При тези снимки бронята изглежда малко по-агресивна и това е очевидно от наклонените фарове за мъгла.

Отзад, задните светлини също са обновени, свързани със скрита лента. Това може да е или хромиран детайл, както на китайския Superb, или LED лента, която ще се впише в най-новата тенденция в автомобилната индустрия. Нови бои и алуминиеви джанти също трябва да бъдат включени при фейслифта.

Що се отнася до интериора, очакват се някои леки подобрения, включително по-изчистена централна конзола и по-големи инфоразвлекателни дисплеи, заедно със същото огромно пространство за пътници и багажник, който в комби версията си остава все още огромен.

Носят се слухове, че голямата Skoda ще получи хибридна версия на задвижване, точно както близнака VW Passat. Механизмът трябва да бъде взет от Passat GTE, който обединява 1.4-литров 4-ицилиндров двигател с турбокомпресор и електрически мотор с обща мощност от 215 к.с. и изцяло електрически пробег от 50 км.

Актуализираните бензинови и дизелови турбо двигатели, включително новия 1.5 TSI с технология за деактивиране на цилиндрите, също ще се предлагат заедно с хибрида. 2019 Skoda Superb може да стартира веднага след автомобилното изложение в Женева през март, като доставките ще започнат през лятото.