Skoda разкри доста от предстоящата Scala

Scala

Skoda разработва изцяло нов модел. Той се нарича Scala и е на път да замени сегашния Rapid с по-конвенционален хечбек с пет врати. Скоро се очаква марката да вдигне покривалото от готовия продукт. Но преди да го направи, тя пусна доста разкриващи тийзъри.

Вместо да пусне снимки на предстоящата Scala, носеща обикновен камуфлаж, чешкият автомобилен производител покани талантлив художник да украсят автомобила.

Уличният художник, който се представя само с името Chemis, изрисува новата Scala, която бе заснета пред подобно украсена стена. Вдъхновението идва от стената Ленин в Прага, забележителност в чешката столица, която служи за паметник за свобода и смелост срещу потисничеството през комунистическата епоха.

Давайки ясна представа към силуета на новата Scala, компанията се надява, че новият хечбек от С сегмена, отколкото необичайния Rapid notchback и комбито Rapid Spaceback.

Заедно с графити снимките, Skoda също пусна няколко изображения, показващи интериора на модела. И както можете да видите сами, той изглеждат доста изчистен и модерен, с таблото с дървени акценти и 9,2-инчов дисплей за инфоразвлечение. Производителят заявява, че това ще е най-големият модел в сегмента.

Представен от концепцията Vision RS, представена преди по-малко от два месеца на автомобилното изложение в Париж, Scala ще бъде представена на 6 декември в Тел Авив.