Peugeot

Автомобилното изложение в Париж 2018 идва скоро и пускането на тийзъри вече е в ход, а Peugeot беше последната с намек за концепт.

Най-новата концептуална кола доста наподобява дизайна на 504, показана от френската фирма и споделена в социалните медии от Peugeot Sport Club UK.

Жан-Филип Импарато, споделяйки изображението в Twitter, каза, че концептът го кара да „се почувства като дете“, когато за пръв път го видял. Шефът на марката разкри, че новата концепция е резултат от „две години упорита работа“.

Това означава, че тя се развива успоредно с второто поколение 508, което бе представено на публиката на тазгодишното автомобилно изложение в Женева. По този начин бихме могли да приемем тази информация като намек за основата на автомобила.

Ако вземем седана за основа спрямо дизайна, тогава шоу автомобилът трябва да бъде зашеметяващ, с препратки към 504 и всичко да се събере в двуврато купе.

Междувременно ще трябва да изчакаме автомобилното изложение в Париж, което започва, за да видим по-добре „#ConceptCar“ на Peugeot.