Mercedes-AMG A35 Sedan 2019 започва да се съблича

A35 Sedan

Последният път, когато видяхме прототип на Mercedes-AMG A35 Sedan, беше през юни и колата носеше сериозен камуфлаж. Този път обаче, тя е разсъблечена и оставя малко на въображението.

Разбира се, фактът, че вече знаем как изглежда A35 с 5 врати определено помага, както Mercedes-AMG го представи миналия месец, заедно със специален лист от спецификации, насочени към 2.0-литровия турбо двигател.

Фактът, че този прототип на A35 Sedan все още има скрити части, не означава да очакваме нещо много различно. Знаем, че ще видим уникална решетка, по-агресивни брони, спойлер на багажника, 18-инчови джанти, по-твърдо окачване и по-големи спирачки.

Що се отнася до интериора, той ще има спортен плосък волан и контрастни шевове, както и специфични AMG настройки и лога.

Под капака на 5-вратия A35 е разположен  2.0-литров турбо двигател с мощност от 306 к.с. и въртящ момент от 400 Nm. Моделът с четири врати ще използва същия двигател, както и една и съща 7-степенна автоматична кутия с двоен съединител и  AWD система.

Също така очакваме подобно ускорение от 0-100 км/ч. Хечбекът дава време от 4,7 секунди.

Що се отнася до технологиите, новият модел ще включва най-новата система за инфоразвлечение MBUX на Mercedes, както и пълен комплект системи за помощ и безопасност на шофьора, като например круиз контрол, аварийно спиране и помощ при смяна на лентата.

Очакваме Mercedes-AMG да стартира A35 Sedan в началото на следващата година.