land rover

Какво трябва да има, спред вас, уникалният Land Rover Defender, освен обичайните добавки, които се предлагат от завода? Кан Дизайн показват някои от тяхните идеи по въпроса.

Изработен от дивизията на Chelsea Truck Company, този мощен офроудър носи тематичното име Flying Huntsman 105 Long Nose. Както можете да се досетите от него, той идва с едни допълнителни 400 мм добавени към шасито пред предното стъкло, както и солиден списък с още доста визуални и технически подобрения.

land rover

Най-впечатляващото, освен удължената предна част, е боди китът, който се състои от кастъм челна решетка, нови брони, променен капак и, разбира се, широки калници. Дългоносният Land Rover Defender се движи върху поръчкови стоманени джанти, на които са нахлузени гуми Cooper с размер 285/75, а трудността от качването в купето с висок клиренс е решена с монтирането на симпатични степенки. Тунинг пакетът включва също готини калобрани зад задните колела.

Момчетата от Кан Дизайнс са си поиграли доста и с интериора на британския офроудър. В купето се намират седалки в комбинация от кожа Nappa и платнено ретро каре. Същото продължава по панелите на вратите и средната конзола, а таванът и сенниците приличат на много скъпа, бутикова, кожена пътна чанта. Британският тунер е добавил оборотомер и готин дисплей с електронен превключвател на предавките под формата на бутони.

Няма как модификациите да пропуснат двигателния отсек. Там се намира мотор с обем 6,2 литра и V8 форма, произведен от GM, който произвежда 430 к.с. и е свързан към шестстепенна автоматична скоростна кутия. Усъвършенстването на саунда се дължи на спортна изпускателна система, а клиренсът и поведението на джипа разчитат на ново окачване и комплект афтърмаркет спирачки.

Ако вече обмисляте да се сдобиете с Land Rover Defender като този от снимките, ще трябва да приготвите £149,999 или $ ​​196,150, а Chelsea Truck Company ще ви свършат работата. Имайте предвид обаче, че сумата почти ще ви стигне и за ново Lamborghini Urus, въпреки че двата автомобила са напълно различни същества.

За още 150К можете да имате и трети задвижващ мост (кликнете на снимката)!