Ferrari 328 от Casil Motors изглежда зашеметяващо дори и днес

328

Casil Motors следва стъпките на Singer Vehicle Design, но се насочва към възстановяване и персонализация на Ferrari 328 GTB и 328 GTS.

Casil Motors първия си готов продукт – BB3X8 FDP, на миналогодишното тунинг SEMA Show, а сега ни зарадва със снимки и още информация. Производството ще бъде ограничено само до 30 бройки за целия свят, като Casil ще се погрижи за всичко по 328, за да стане то BB3X8 FDP.

328

При създаването на първия BB3X8 FDP, тунерите добавят широк бодикит, изработен от кевлар и карбон. Освен това автомобилът е оборудван с въздушно окачване и включва специална сива боя заедно със специални джанти. Подобно на реставрираните и персонализирани Porsche 911 от Singer, Casil Motors ще позволи на клиентите си да променят своите автомобили според индивидуалния им вкус.

Голяма част от работата на Casil е фокусирана върху 3.2-литровия атмосферен V8, който „тупти“ в 328. Компанията добавя отделни дросели, които му придават доста по-добро представяне от всяко стандартно 328. Наред с другите модификации, V8-макът ще произвежда 400 к.с., подобно на емблематичното Ferrari 288 GTO.

328

Casil може също така да модифицира интериора на спортния автомобил с кожа и други материали, които биха погъделичкали егото на собственика. Въпреки това, тя все още не е обявила колко ще струва цялостното преобразяване на модела.