BMW Z4 2019 изглежда точно като концепта

Z4

Три разкриващи снимки на BMW Z4 от 2019 г. излязоха онлайн, показвайки, че спортният автомобил ще изглежда подобно на зашеметяващия от миналата година концепт.

Тези снимки, публикувани от Bimmer Post, показват предницата и задницата на новото Z4, както и страничния профил на автомобила. Той изглежда наистина зашеметяващо.

Отпред, приликите с концепта Z4 са очевидни. Колата разполага със същите тънки и широки бъбреци и изострени фарове. Въпреки че дупките за въздух са значително по-малки от тези на концепта, те все още изглеждат добре и се допълват от агресивни линии в бронята.

Отзад, Z4, представено тук като M40i, се отличава с тънки, хоризонтални задни светлини, подобни на тези в новата BMW 8-Series. Подобно на предната част, виждаме изразени линии и остри ръбове.

Този конкретен модел седи върху черни джанти, а отстрани разполага с малък изпускателен отвор за въздух непосредствено зад арките на предните колела. Тези изображения също така потвърждават, че автомобилът ще има мек сгъваем покрив.

Предишни доклади предполагат, че Z4 M40i ще бъде оборудван с 3.0-литров 6-цилиндров двигател с две турбини, който ще произвежда 380 к.с. и ще бъде топ моделът на Z4. Този вариант ще включва и електронно контролирани амортисьори, заключващ се заден диференциал и високоефективна спирачна система.

BMW не казва, кога ще пусне Z4, но всички индикации сочат, че той ще бъде представен на Pebble Beach Concours d’Elegance по-късно този месец.