BMW X7 забелязано до Мюнхен

X7

Всички знаем, че BMW X7, най-новият и най-голям SUV на марката, е на път да се появи.

Проектиран да се конкурира с автомобили като Mercedes-Benz GLS-Class и Land Rover Autobiography, BMW X7 ще бъде голям луксозен SUV с 3 реда седалки. Той също така ще служи като луксозен флагман на марката, с лукс и технологии като в Series7, че даже и по-висок. Той ще бъде много печеливша и много важна кола за BMW през следващите години. X7 наскоро беше хванат близо до Мюнхен, домът на BMW.

В новите шпионски снимки можем да видим колко масивен ще бъде новият BMW X7. Това е огромен и очевидно има достатъчно място за седем души. Линията на покрива е плоска отзад, за да може пътниците на третия ред да имат пространство. Дори това да не е най-секси дизайнът, който сме свикнали да виждаме, той е функционален и има смисъл. Освен това той доста прилича на конкуренцията на пазара.

X7

Можем също така да видим, че бъбрековидните решетки са достатъчно големи, за да погълнат малък лос. Така че X7 може да прилича повече на концептуалния модел, отколкото се предполагаше. Надяваме се, приликите с концепцта да са дотук, тъй като той бе леко странен. За щастие, фаровете изглеждат нормални, а не тънките такива.

Тестововото муле на BMW X7 беше с много камуфлаж, така че това, което виждаме е малко. Пропорционално можем да кажем, че моделът ще бъде масивен и квадратен, така че да отговаря на нужното количество пасажери. Можем да допуснем, че стандартният модел ще разполага със седем места, докато вариант от по-висок клас може да пристигне само с една задна седалка, или нещо като Rolls Royce SUV.