BMW M3 2020 загатва агресивния си дизайн

M3

След дебюта на 3-Series, хората от BMW M могат да се отпуснат и да пуснат някоя и друга снимка на своите прототипи M3 G80.

И ето, че BMW M3 2020 бе заснето на Nürburgring с по-лек камуфлаж отпреди. В сравнение с по-ранните разработки, когато M3 се появяваше с прототипни светлини, тук виждаме производствени фарове и стопове.

Получаваме и по-добра представа за това, как ще изглежда готовият продукт, тъй като под фолиото има по-малко изкуствени елементи и някои детайли стават по-видими. Колата остава силно прикрита, но можем да забележим някои части от M комплекта. Той включва значително по-широки калници и по-остри странични прагове.

Предната броня със сигурност ще включва три масивни отвора за въздух. Задницата ще бъде доминирана от доста голям дифузьор и четири изпускателни тръби. Други типични BMW M елементи включват сините спирачни апарати и вентилираните дискове.

Моделът 2020 M3 стои доста подходящо на Nürburgring и това не е изненадващо предвид това, което се крие под капака. Мощният седан се очаква да използва усъвършенствана версия на 3.0-литровия twin-turbo 6-цилиндров двигател.

Слуховете са, че той ще доставя между 465 и 493 конски сили, насочени към задните колела чрез стандартна 6-степенни ръчна или опционална 8-степенна автоматична трансмисия. Някои казват, че M xDrive AWD системата от М5 ще бъде също опция. Добавете към това по-ниско, по-твърдо M окачване, както и по-лекото тегло и новата M3 трябва да бъде още по-добра от настоящата.

Очаквайте изцяло новия модел да дебютира на автомобилното изложение във Франкфурт през 2019 г. и да започне да се продава в началото на 2020 година.