BMW 7-Series 2019 изглежда почти готово да се заеме с A8

7-Series

BMW представи най-новата 7-Series през 2015 г. и моделът е изправен пред силна конкуренция от изцяло новата Audi A8 и фейслифта на Mercedes S-Class. Компанията реагира, като актуализира своя флагман и шпионски фотографи уловиха модела, подложен на изпитване в студено време.

Както можете да видите на снимките, промените в стила вероятно ще са малки и ще включват актуализирани брони и нови фарове. Моделът може да бъде оборудван с ревизирана решетка и модифицирани задни светлини.

Интериорът също така трябва да получи освежаване, но в момента подробностите са ограничени. По-голямата част от фокуса вероятно ще бъде върху новите технологии и докладите предполагат, че колата може да приеме нов цифров дисплей, наречен „Live Cockpit“. Дисплеят ще бъде сходен с този, използван в концептите 8-Series and Z4.

Говорейки за технологиите, 7-Series може да има подобрена полуавтономна система за подпомагане. Има съобщения, че моделът може да дойде с технология от ниво 3, но ръководителят на автономните проекти на BMW наскоро обяви, че технологията няма да пристигне до 2021 г.

Под предния капак можем да очакваме актуализирани двигатели, които са по-мощни и екологични. По-специално, се очаква 740e iPerformance да има 2.0-литров TwinPower Turbo 4-цилиндров двигател, подобрен електрически мотор и нови батерии, които имат по-висока енергийна издържливост. Тези промени биха позволили моделът да има по-дълъг електрически пробег, както и мощност от приблизително 390 к.с.