Audi подготвят фейслифт на Q7

Q7

Изглежда, че Audi върви по стъпките на първо поколение Q7, като ще предложи леки актуализации по дизайна на модела.

Това е напълно разбираемо, тъй като основният акцент на автомобила е да покаже в големия SUV най-новите системи за свързване и помощ при шофиране, за да му даде шанс за борба срещу изцяло новото X5 или Mercedes GLE.

За начало, дизайнът на решетката е актуализиран и тя е видимо по-малка и по-изпъкнала. Фаровете също ще бъдат преработени и наподобяват тези в Q3.

Отзад, SUV-ът все още е със старите си задни светлини, но очакваме това да се промени в бъдеще, тъй като повече прототипи, ще видят бял свят в следващите месеци.

Интериорът е разбираемо скрит, което означава, че и отвътре ще има промени. Все пак е малко вероятно Audi да промени цялото табло и да инсталира нещо подобно като в Q8. Подобренията ще бъдат подобни на тези, получени във фейслифта на A4, което означава нов волан, нов софтуер и по-добри материали.

Що се отнася до задвижванията, официалната информация все още липсва, въпреки че очакваме бъдещо Q7 да бъде по-икономично и по-благоприятно за околната среда в сравнение със сегашния модел.

Audi вероятно ще разкрие обновения си голям SUV през следващата година и ще го изпрати директно срещу X5, GLE, XC90, Range Rover Sport.