Ще видим пистов Mercedes-AMG GT R PRO в Лос Анджелис

AMG GT R PRO

Mercedes обяви автомобилите за изложението в Лос Анджелис. Ще видим разкриването на новото AMG GT R PRO в ограничена версия, което е още по-бърза версия на AMG GT.

Новият Mercedes-AMG GT R PRO предлага редица модификации, базирани на констатациите на компанията от техните AMG GT3 и AMG GT4 състезателни автомобили.Не много отдавна Тобиас Мьорс намекна за AMG GT R ‘Club Sport „и ето го и него.

Mercedes ще разкрие и актуализация за цялата гама AMG GT, която ще включва модификации както отвътре, така и отвън, за да се подчертае тясната връзка с AMG GT Coupé с 4 врати.

Други автомобили, потвърдени за предстоящото шоу, включват изцяло новия GLE SUV, който ще направи своята официална публична премиера в САЩ, включваща 48V иновативно активно окачване и напълно променлива система за задвижване на всички колела.

AMG ще изложи и своите хибридни 53 модели, включително CLS, E-Class Coupe и E-Class Convertible, а новият Mercedes A-Class Sedan ще отбележи официалния си дебют в САЩ.

Посетителите на щанда на Mercedes ще могат да видят и новия ван Sprinter, който вече се произвежда в нов завод в Южна Каролина. Третото поколение Sprinter ще предлага изобилие от технологии, включително най-новата мултимедийна система MBUX и съвременни системи за помощ на водача.

Mercedes ще разкрие новите си модели на автомобилното изложение в Лос Анджелис на 28 ноември.