Mercedes A-Class 2019 е елегантен мъник

A-Class

Луксът в автомобилната индустрия се използва според големината на автомобила. Но това беше преди. В днешно време производителите на скъпи автомобили все повече обръщат внимание на най-малките си модели и добавят колкото се може повече лукс в максималната възможна форма, опитвайки се да привлекат по-млади купувачи и да запазят удовлетвореността на клиентите си.

Mercedes е може би най-големият сред тях, разширявайки гамата си с редица модели – като например новата B-Class, която току-що бе представена за първи път на автомобилното изложение в Париж през 2018 г. или новия A-Class седан, който се появи по същото време.

Заедно с купето с четири врати CLA, кросоувърът GLA и хечбека A-Class , новият компактен седан заема място, което някога бе държано от C-Class. С времето тя поасна и е по-голяма и по-луксозна от всяка версия. Така остана място в гамата за по-малък седан, който обединява всички луксозни удобства и най-новите технологии в по-компактна форма.

Това включва новата MBUX система за инфоразвлечения, която, противно на очакванията, дебютира в най-малкия модел на автомобилния производител, преди да се насочи към по-големите и по-скъпи предложения. Тя включва широкоекранен дисплай, обединяващ инструменталния клъстер и централния дисплей и разполага с гласов контрол, тъчпад и дори head-up дисплей, превръщайки новата A-Class в подвижна технологична витрина.

Тя е по-малка от която и да е C-Class от W203 поколението, което стартира в началото на хилядолетието.