Седанът Mercedes A35 AMG пристига с 302 конски сили

A35 AMG

По-маломощното AMG – A35 пристига с мощност от 302 конски сили.

Досущ, като хот-хеч версията на A35 AMG, седанът ще се задвижва от 2-литров, 4-цилиндров агрегат. Мощността от 302 конски сили и максималния въртящ момент от 400Nm ще стигат до четирите колела на автомобила посредством 7-степенната автоматична скорстна кутия с двоен съединител – 7G.

A35 AMG

Спортистът ще се различава от стандартната A-класа благодарение на множество по-агресивни детайли. Сред тях са алуминиева решетка, AMG line прагове, лип спойлер на багажника, дифузьор, изпускателна система с два масивни хромирани накрайника, както и 19″ джанти.

A35 AMG ще разполага с пет различни програми на управление – Slippery, Comfort, Sport, Sport + и не на последно място Individual. Различните режими контролират работата на агрегата и скоростната кутия. Опционално A35-цата ще може да се поръча и с AMG Ride Control System, позволяваща на водача избор между три конфигурации на окачването.

A35 AMG

Все още от Mercedes не са обявили, кога A35 ще се появи в шоурумите на марката, нито неговата цена. Официалното и представяне се очаква да бъде по време на автомобилното изложение в Ню Йорк.

A35 AMG