Mercedes-AMG A35 срещу някои от най-добрите в сегмента си

A35

Светът на хот хечовете никога не е бил толкова пренаселен и вълнуващ. Всеки производител се старае да се включи в интригуващия сегмент и клиентите вече имат безброй много предложения. Едно от тях е новият A35.

За да разбере как се представят един срещу друг малките градски спортисти, екипът на Carwow изправи пет от най-добрите в редица тестове.

Автомобилите са BMW M140i, Mercedes-AMG A35, VW Golf R, Audi S3 и Ford Focus RS. Тестовете, включени във видеото, са драг състезание от място, от движение и тест за спиране.

Audi S3 спечели в гонката по права линия. Това стана факт, въпреки че неговият 2.0-литров 4-цилиндров турбо двигател е споделен с VW Golf R и произвежда по-малко мощ от Focus RS.

Следващото състезание започва от 3-та предавка от 80 км/ч. Този път BMW M140i излезе на върха. Това не е особено изненадващо, тъй като е единственият модел в групата с повече от четири цилиндъра.

Последно се проведе тестът за спиране от 112 км/ч. Той е изключително важен, защото тези машини са изключително бързи и респективно се нуждаят от достатъчно спирачна сила. Добрата новина е, че въпреки победата на Mercedes-AMG A35, всичките пет се представят много добре.

Нека видим и цялостното представяне на 5-те малки хот хеча. Вие кой от тях бихте избрали?