Нека се посмеем на тази реплика на Lamborghini Aventador

реплика

Когато Lamborghini пусна Aventador през 2011 г., всички приветстваха 6,5-литровия V12 двигател с мощност 700 к.с., който е способен да изпрати италианската екзотика до 100 км/ч. за по-малко от три секунди.

Дори и сега, Aventador остава един от най-бързите, най-екзотичните и най-красивите автомобили в света, независимо дали е оригиналния LP 700-4, по-новият Aventador S или хардкор версията SVJ. Репликата, базирана на Pontiac GTO, която виждате тук, от друга страна, е … пълен боклук.

Без да бъдем груби към труда в този „проект“, но едва ли някой ще обърка това с истинския Aventador. Даже не сме сигурни, че това е реплика на каквото и да е. Виждаме някои сходства с италианската супер кола, но нищо повече.

Що се отнася до интериора, виждаме надпис Lamborghini под въздушната възглавница от страната на пътника, както и централна конзола, донякъде подобна на тази, която ще намерите в истинското Lambo, но като цяло отново всичко е далеч от оригинала.

Колата се продава в момента чрез Craigslist и собственикът иска $ 22,500. В замяна получавате 2004 Pontiac GTO шаси с оригиналната трансмисия и електроника, плюс „фалшив“ средно-разположен двигател. Истинският е, точно така, отпред. Продавачът също така твърди, че автомобилът „работи и се кара страхотно“. Нещо ни кара да не му вярваме съвсем.