Кристиано Роналдо е тайнственият купувач на единственото по рода си Bugatti La Voiture Noire

Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо е вероятният тайнствен купувач на единственото по рода си 16-милионно (в евро) зашеметяващо Bugatti – най-скъпата нова кола в историята.

Суперзвездата на Ювентус може да се похвали с една от най-обширните и скъпи автомобилни колекции в спорта. Неговата любов към Bugatti не е тайна, след като миналата година той пръсна £ 2.15 милиона за Bugatti Chiron.

В гаража на суперзвездата на Ювентус можем да видим Aston Martin, Lamborghini и дори Rolls Royce Phantom.

Но най-новата покупка на Роналдо е най-екстравагантната.

Кристиано Роналдо

La Voiture Noire на Bugatti бе представено на автомобилното изложение в Женева тази година. Френската компания построи само един прототип на суперавтомобила, който отдава почит към 110-тата годишнина от основаването на компанията.

Беше разкрито, че автомобилът представлява интерес за един купувач – въпреки че компанията не издаде никаква информация за него. Но според AS, тайната е разкрита и бившата звезда на Реал Мадрид не можа да устои да напише чек, за да седне зад волана на най-скъпата кола в света.

Не е изненадващо, като се има предвид, че понастоящем той печели огромна заплата от 500 000 евро на седмица в Ювентус. Въпреки всичко, Роналдо ще трябва да има търпение докато получи колата и настъпи педала на газта.