първата кола на кристиано роналдо

Настоящият нападател на Ювентус – Кристиано Роналдо е известен с грандиозната си колекция от автомобили, включваща луксозни SUV-та, Bentley, Ferrari, Lambo, разбира се Bugatti Veyron, а от тази година и Chiron, като автопаркът не се изчерпва до тук. Вече сме ви запознавали с колекцията на футболиста в ТАЗИ статия.

Всъщност преди да натрупа богатствата, позволяващи му тези екзотики, португалецът стартира автомобилната си страст с далеч по-скромен автомобил, който в момента е на вторичния пазар и то на изключително достъпна цена. Първата кола на Кристиано Роналдо е Audi S3 от 2000 година, която той купува в началото на кариерата си за Манчестър Юнайтед през 2004 година.

Въпреки че S3-ката не може да стъпи на настоящите коли на Роналдо, тогава топ хечбек моделът на Audi е бил на едва 3 години и със сигурност доста други 18 годишни момчета са мечтали за същия.

В момента автомобилът се продава за сумата от 20 000 евро (можете да видите обявата) и въпреки че в Нета вече се вихрят мнения за това, че колата е около 3-4 пъти по-скъпа от нормалната продажна цена за модела, помислете за едно нещо. Това е първата кола на един от  най-добрите футболисти в света и този, който я купи сега, няма да продава просто Audi S3 след 20 или 30 години, а ще продава „първата кола на Кристиано Роналдо“ за сума дооооста по-висока от 20 000 евро.