Искаме 3-врат Mercedes-AMG G63 и то веднага

Mercedes-AMG G63

Широчината на задните седалки не касае много от купувачите на Mercedes-AMG G63. Причината е само една: това, което виждате, е това, което получавате. А то е много мощен офроудър с емблематично име и премиум излъчване, който може да се премества много бързо.

Подобни въпроси просто ще изчезнат, когато се сблъскате с възможността за закупуване на версия с три врати. И ако ви е трудно да си я представите точно, ще ви покажем рендера на CarNewsNetwork, които се постараха да ни го визуализират.

Освен премахването на задните врати, G63 също е скъсен, до момента, в който ще стане перфектен за двама пътници отпред и място за приличен багажник. Нещо като новото Suzuki Jimny. Честно казано, не бихме казали „не“ на такъв автомобил, но дори и с по-късата база вероятно пак цената му би била висока.

Знаем какво си мислите: може ли ръководните лица в Щутгарт да планират нов G-Wagen с три врати? Е, неговият предшественик беше предложен в тази версия, като и като купе и кабриолет, така че не е толкова невъзможно. Все пак не бихме отказали конкурент на новия Jeep Wrangler.