Volvo XC40 2019 е без забележка

XC40

Освен изключително елегантните и безопасни автомобили, конструирани от Volvo, XC40 се отличава с максимална безупречност и неконвенционалния си външен вид.

Volvo XC40 успява да впечатли абсолютно всички, които са имали късмета да го тестват. Той събира почти винаги максимални оценки, но нека да видим какво му носи този небивал успех.

И така, какво е толкова впечатляващото в XC40? Според този рецензент, доста, започвайки с неговия дизайн, бордовите технологии, качеството на материалите, практичността и изненадващо високите нива на комфорт.

Също така можем да научим някои от много интересните особености на модела, неща, които смятаме, че много хора не знаят. Например, че емблемата на решетката сочи директно към заключващия механизъм на капака, така че да знаете къде да бръкнете.

Друга наистина приятна изненада е капакът на двигателя, който, за разлика от повечето автомобили, е изработен от пяна вместо пластмаса. Още приятни закачки са субуфера, махащото се кошче от централната конзола и допълнителната кърпа за почистване на екраните (с инструкции за него).

Що се отнася до начина, по който се движи, рецензентът казва, че XC40 се чувства „по-добре от някои луксозни SUV-ове“, което е наистина похвално.