Toyota Supra 2020 се показа без камуфлаж

Supra

Хора от форума SupraMKV са успели да се докопат до най-реалистичната снимка на бъдещата Toyota Supra, която се очаква от мнозина.

Заснета точно преди да бъде разтоварена от камион, Supra 2020 разкрива предницата си, която очевидно е вдъхновена от FT-1. Да, от Toyota остават последователни, когато става въпрос за дизайна на изцяло новата Supra и използват концепцията FT-1 като източник на вдъхновение.

Макар че това не е изненадващо, като се има предвид, че концепцията се показва от години, това е лицето на Supra, което ще видим на улицата. Светлините имат подобна форма, както и стърчащият нос.

Въпреки това, долната част на бронята има различен дизайн с три отвора за въздух, а не два – този в центъра не съществува в концептуалната версия. Отворите по външните краища на фаровете са оцелели, но са по-малки от тези в FT-1.

Supra

Удивителните детайли по дизайна включват изваян капак (без прозрачния панел на концепта), покрив с две гърбици, черни A-колони и черни капаци на огледалата. Много сме нетърпеливи да видим останалата част от колата, въпреки че не очакваме големи изненади в сравнение с концепта FT-1, като се има предвид шпионските снимки, които сме виждали досега.

Официалният дебют на автомобила ще се състои на Автомобилното изложение в Детройт през 2019 г.

Supra