Toyota ще представи през 2019 Supra с концепт на автомобилното изложение в Женева, но това не спира компанията да изпробва дългоочаквания модел.

В най-новия видеоклип можем да видим, че Supra е тествана на снежна покривка. Тестът не върви по план, тъй като можем да видим, че пилотът губи контрол в първия клип. Шофьорът очевидно решава, че това е доста забавно, тъй като направи няколко опита за дрифт по пистата без много успех.

Вторият видеоклип ни дава по-добър поглед върху маскирания прототип и разкрива, че колата ще включи редица стилистични детайли от концепта FT-1. Предната част на модела е доминирана от големи въздушни отвори и тънки LED фарове. Дизайнерите също така инсталират двоен покрив, както и няколко отвора, които могат да се използват за охлаждане на спирачната система.

Вероятно ще научим повече за Supra следващата седмица, но докладите предполагат, че колата ще бъде задвижвана от турбокомпресорен 3.0-литров 6-цилиндров двигател с мощност от 335 к.с. и 500 Nm въртящ момент. Това би трябвало да позволи на колата да бъде сравнително бърза, тъй като слуховете казват, че може да тежи по-малко от 1500 кг.

Със Supra се разработва успоредно и изцяло ново BMW Z4 и вероятните му размери са дължина 4380 мм., с широчина 1.855 мм. и височина 1290 мм.