Toyota Camry се превръща в красавица с лек JDM тунинг

Camry

Стоим и гледаме Toyota Camry и се чудим защо ни харесва. Може би, защото седанът вече не буди смях с появата си особено ако бъде сравняван с предишните поколения.

С нетърпение да покаже, че все още може да прави вълнуващи и емоционални автомобили, Toyota се върна към чертожната дъска за новото Camry и показа седан, който изглежда много по-внушителен от всякога. Всъщност той изглежда почти толкова агресивен, че може да го объркате с Lexus не дай си боже.

Колкото и хубаво да изглежда новото Camry, в ръцете на японския тунер Artisan Spirits всичко изглежда по-хубаво. И точно тук идва серията от модификации.

Artisan са направили специален преден сплитер, странични прагове и заден дифузьор за новото Camry, които му придават по-агресивна стойка. Отдалеч се откроява малък спойлер на багажника, карбонов спойлер на покрива и комплект джанти на OZ Racing. Автомобилът включва дори четири накрайника, разположени както при Lexus IS F и…. Ferrari California.

Тунерът предлага всичките компоненти за новото Camry отделно, но ако клиентите искат целия пакет, частите могат да бъдат закупени заедно. Пакетът е задължителен ако се решите на модификацията, защото да плеснете само лип или спойлер ще е някак си грозно.

За пореден път се убеждаваме, че в Artisan знаят как да си свършат работата, така че даден автомобил да стане още по-привлекателен без да е силно променен. Поздравления!