Artisan Spirits напрвиха свой Lexus LC F, който изглежда жестоко

LC

Докато чакаме топ версията Lexus LC F, японска тунинг компания Artisan Spirits разработи свой прочит за модела с брутален бодикит за LC 500 и LC 500h.

В продължение на две десетилетия Artisan Spirits подобрява и модифицира автомобили и последният им проект включва сериозено модифициран LC.

Едва ли LC F ще изглежда толкова агресивно, но все пак трябва да отдадем заслуженото на тунинг ателието. Със сигурност модификациите превръщат този крузер в истинска спортна машина, която ще ви направи впечатление на улицата.

Модификациите на тунера включват невероятен преден сплитер. Промените продължават отстрани с раздути калници, като най-отличителни са задните, които придават на Lexus позиция, сякаш се приготвя да се нахвърли върху плячката си.

LC

Промените в дизайна завършват с високо поставено задно крило, нови изпускателни накрайници и агресивен дифузор.

Artisan вкара част от опита си не само по екстериора, но и под ламарините. Монтирани са по-големи Brembo спирачки, ново KW окачване, ролкейдж и Sparco спортни седалки. Освен това, 5.0-литровият V8 двигател на LC500 е увеличен до 5.6 литра и сега изстрелва 518 к.с. в сравнение с 470 к.с.

Топ Gear съобщава, че Artisan ще работи по още модели на Toyota и Lexus в бъдеще, включително Supra. Ако тя изглежда толкова добре, колкото и LC, с нетърпение ще очакваме да я видим.