Seat Tarraco беше показан под оранжево покривало

Tarraco

Seat пусна нов тийзър клип на SUV-а Tarraco, който ще представи по-късно тази година.

Видеоклипът, публикуван в профила на Seat в Twitter, визуализира философията зад дизайна на Tarraco, и завършва с изображение на SUV-а, покрит с оранжево покривало. Цялата кола е покрита от него, но се виждат ключови елементи от дизайна, включително дневните светодиодни светлини и горната решетка.

Основата на Seat Tarraco ще бъде платформата MQB от Volkswagen Group, която също се използва в Skoda Kodiaq. Опциите на двигателя включват 1.4-литровия TSI и по-големия 2.0-литров TSI. Хибридни и дизелови задвижвания са също вероятни.

През февруари двойка изображения с ниска резолюция показаха интериора на Tarraco. В кабината ще има голям централен инфоразвлекателен екран, мултифункционален волан, двузонов автоматичен климатроник и кожени седалки.

Въпреки че въпросният видео клип не разкрива голяма част от модела, изтекли изображения вече са се появили в мрежата. Както бихте предположили, той ще изглежда до голяма степен като другите SUV модели и ще включва LED задни светлини с лента, простираща се между тях.

Tarraco е първият от шестте нови автомобила, които Seat планира да представи преди 2020 г., включително малки кросоувъри и нов Leon.