Porsche Macan 2019 ще стане по-спортен

Macan

Porsche Macan продължава да бележи впечатляващи продажби за немската марка и скоро ще получи обновяване, което включва оформяне на дизайна и усъвършенствани технологии.

Шпионски фотографи заснеха леко прикрит прототип на Macan в снега. За случайния наблюдател кросоувърът изглежда до голяма степен идентичен с настоящия модел. В по-голямата си част това е вярно, но под черните ленти се крият ключови външни елементи и забележителни промени.

Най-важното е, че Porsche ще актуализира броните и светлините за фейслифта на Macan. Въпреки че това не е очевидно в този прототип, знаем, че актуализираният CUV ще има LED лента отзад, подобно на Porsche Panamera и 992 911.

В кабината ще бъдат направени многобройни промени, включително внедряването на по-голям екран за инфоразвлечение и преместването на вентилационните отвори.

Ще видят ли повечето клиенти промените в новото Porsche? Вероятно не, но актуализациите ще бъдат важни, за да се запази модела свеж за следващите години, особено около 911 и предстоящите изцяло електрически Porsche модели, включително Mission E.

Porsche тества фейслифта на Macan повече от 12 месеца. Следователно е вероятно датата за разкриване на модела да е през първата половина на годината.