полицейски gt-r

Nissan има доста дълга и успешна история с изграждането на полицейски автомобили дарявани на местните служби. През годините компанията е подаравяла на органите на реда няколко патрулни Силвии, черно-бели Z модели и разбира се Skyline-и. Последните в повечето случаи в 4-врата версия, но и няколко GT-R варианта за улов на особено бързи разбоойници. Сега традицията продължава, тъй като полицейското управление в префектура Точиги е получило първия полицейски GT-R R35 в страната.

Не е случайно, че именно в тази област е насочен подаръкът. Точиги е мястото където се произвежда моделът, а фабриката там е на над 50 години.

Въпреки че прословутият модел на Nissan е на поточната линия вече над 10 години, неговите 565 к.с. са все толкова респектиращи. А в комбинация с уникалната му 4х4 система той звучи като сериозно патрулно оръжие. Сигурни сме, че този полицейски GT-R не разполага с ограничител на скоростта от 180 км/ч както цивилните коли в Япония, така че със сигурност не е добра идея да си пробвате късмета срещу него… или срещу нашето Evo :).

Вижте също медицинските автомобили в Дубай като кликнете на снимката долу:

линейки в дубай