Mercedes-Benz E-Class 2020 лека полека излиза на светло

E-Class

Един по един, членовете на новото семейство E-Class започват да се появяват.

След E-Class комби и All-Terrain, сега е моментът да видим седана и купето. Първо ще разгледаме седана, сниман по време на тестове в Германия. Това, което привлича вниманието, не е толкова предницата, а по-скоро задния край.

Това е така, защото моделът включва доста импровизирани задни светлини, които очевидно са временно решение до завършване на готовия продукт. Интересното е, че седанът е единственият вид на каросерията, който е забелязан с тези импровизирани задни светлини – комбито и купето изглеждат с по-завършен вид.

Кой знае, може би Mercedes-Benz се стреми да отличи E-Class спрямо по-малкия C-Class. Задната броня и багажника не изглеждат променени спрямо текущия модел, но са покрити с тънък камуфлаж.

Както при предишни снимки на модела, предницата е трудно да се разпознае поради тежката маскировка. Ясно е обаче, че LED фаровете ще са обновени, а бронята ще получи по-агресивен дизайн.

E-Class седан 2020 ще има най-новите технологии в себе си, що се отнася за инфоразвлечението и безопасността. Mercedes ще освежи и интериора, добавяйки нови материали и акценти.

Що се отнася до задвижванията, не очаквайте големи промени. Mercedes вече представи най-новите си агрегати на сегашния модел, включително 6-цилиндрови бензинови и дизелови двигатели.

Както при останалите модели на E-Class, купето ще получи актуализирана предна част с нови фарове, решетка и броня. Засега камуфлажът е твърде дебел и дизайнът оставя мистерия за нас.

Единственото нещо, което се вижда от купето, е новият CLS-подобен стил на фаровете. Фейслифтът ще доведе до по-малко промени в задния край, която ще се възползва от нови LED задни светлини. Всичко останало остава непроменено.

Заедно с новите дизайнерски решения, E-Class Coupe ще получи актуализации на оборудването и задвижването, които ще го направят още по-привлекателен, отколкото сега. И все пак, не очаквайте големи промени при двигателите както споменахме по-горе.

E-Class Coupe ще се появи след седана и комбито, вероятно в края на 2019 г. – началото на 2020 година. Той ще бъде последван от E-Class Cabriolet, който все още не се е появил по улиците.