Mercedes-AMG G63 2019 от Lumma Design ще ви разтърси

G63

Новото поколение Mercedes-AMG G63 вече получи първия си тунинг пакет, само няколко седмици след представянето си.

Създадени от Lumma Design, доработките включват бодикит комплект с големи арки на колелата, които увеличават ширината на AMG G-Class с 40 мм. от всяка страна.

Новите брони, страничните прагове и светлини са част от пакета, заедно с капака от въглеродни влакна с вентилационни отвори, предназначени да подобрят охлаждането на двигателя. Лекият материал е използван и върху капачките на огледалата, дръжките на вратите и страничните прагове.

Тунерът е оборудвал немския 4×4 с нова спортна изпускателна система с клапан и квадратни изпускателни отвори, а двуцветният екстериорът е допълнен от 23- или 24-инчови лети джанти.

От Lumma ще преработят и интериора в новия Mercedes-AMG G63. Официалните материали разкриват двуцветен външен вид на кабината, който имитира екстериора, алуминиеви педали и специални килими с кожени кантове, както и други персонализирани елементи.

В допълнение към гореспоменатата изпускателна система, единствената механична доработка е допълнителен комплект за окачването.

4.0-литровият V8 двигател с двойно турбо и 577 к.с. и 850 Nm остава фабричен, но тунерът казва, че подобренията в производителността „са в процес на подготовка и скоро ще бъдат обявени“.

Междувременно, Mercedes-AMG G63 от 2019 г. се готви за световната си премиера следващата седмица в Женева.