Mercedes-AMG C63 Coupe от Mansory

Mansory

Mansory не е тунер, който обикновено е известен с леки доработки. Тунингът обикновено е свързан с много мощ, изобилие от въглеродни влакна, златни елементи и съмнителни цветови комбинации.

Но това C63 е малко по-различно. За Mansory даже бихме казали, че този проект е постен.

Това е най-новият тунинг пакет на немския тунер, който се основава на актуализираното купе Mercedes-AMG C63. Той се отличава с нов аеропакет, модернизиран двигател, по-големи джанти и обновен интериор. И както можете да видите, моделът е решен в бяло-черно-червена тема, вместо някое крещящо синьо или златно.

Под капака, Mansory усъвършенства 4.0-литровия турбо V8 до 650 конски сили и въртящ момент от 850 Nm. Това е значително увеличение в сравнение с 469 к.с. и 650 Nm, с които C63 идва, а дори и 503 к.с. и 700 Nm, предлагани от C63 S.

Тунерът казва, че всичко, което е направил, за да се получи тази мощ е ново ECU и спортна изпускателна система. Премахнат е и ограничителя и моделът ще достигне 310 км/ч.

Mansory допълва пакета с 20-инчови джанти и снишено окачване с 30 милиметра. Освен това имаме и пълен комплект аеродинамични елементи, включващи фронтален сплитер, странични прагове, дифузьор, както и спойлери на тавана и багажника, които, както и огледалата, са предимно от въглеродни влакна.

Интериорът е модернизиран с алуминиеви педали, осветени прагове и бродирани подови подложки. Mansory също така с удоволствие предлага комбинации от кожа, алкантара, дърво и карбон, които можете да съчетаете според вкуса ви.