Mercedes-AMG A45 2020 е почти готов

A45

Камуфлажът от второто поколение на AMG A45 почти липсва на последните снимки. Хот хечът на Mercedes влиза в заключителните етапи на тестването и скоро ще видим готовата версия.

Заснет на Nurburgring от потребител DCNCars в Instagram, AMG A45 има минимален камуфлаж, който се опитва да прикрие само предната и задната брони.

Дори и така, лесно се забелязва, че дизайнът е доста по-спортен в сравнение с AMG A35, тъй като A45 разполага с различна решетка с вертикални линии, отличаващ се спойлер на покрива и четири накрайника на изпускателната система.

A45

Инженерите на AMG са подобрили също окачването, спирачките и управлението, така че се очаква автомобилът да се държи по-добре в сравнение с предшественика си. Освен това, той ще бъде и един от най-бързите хот хечове на пазара, ако не и най-бързият. Докладите предполагат мощ от 415 конски сили, произведени от 2.0-литровия турбо 4-цилиндров агрегат в S версия, и 383 к.с. в стандартната.

Благодарение на допълнителните аеродинамични елементи и загубата на тегло, новият AMG A45 ще бъде по-бърз от настоящия, който се нуждае от 4.2 секунди, за да ускори до 100 км/ч. Максималната скорост е електронно ограничена на 250 км/ч.

Засега няма информация за това кога ще бъде разкрит изцяло новият A45. Според предишни доклади, можем да очакваме представянето му в края на лятото, преди да го видим в пълния му блясък на автомобилното изложение във Франкфурт през 2019 г. през септември.