Lamborghini Trono хвърля светлина за евентуален бъдещ Huracan

Trono

Ненормалните концепти на Lamborghini напоследък стават все повече и повече. Всяка от тях се стреми да впечатли с агресивността си, като вече нещата излизат извън нормите. Новият концепт се нарича Trono, което означава „трон“ на италиански, и според нейните дизайнери, това трябва да е хибриден хиперкар.

Trono е резултат от сътрудничеството между дизайнерите Ramandeep Singh, Narendra Singh и Appu Koshy, и доколкото можем да видим, тя много наподобява на комбинация между концепцията Terzo Millennio и Huracan.

За разлика от Terzo Millennio, който е тотално футуристичен, Trono има по-типична суперкар форма и изглежда доста компактен, макар че е трудно да се определи само по представените скици.

Нека разгледаме малко по-подробно новото Trono. Впечатление правят Y-образните фарове, доста насеченият направо ръбат дизайн, огромното предно стъкло, масивните колела и мускулестата задница. Отзад отново имаме Y-образни светлини, този път свързани с LED лента.

Какво ще кажете за този концепт? Дали ви се струва по-вероятен отколкото Terzo Millennio? Ние си го представяме като наследник на Huracan след време.