Lamborghini Huracan Super Trofeo изглежда като боен самолет

Huracan Super Trofeo

Притежаването на автомобил като Lamborghini Huracan Performante е готино. Въпреки това, нищо не може да се сравни с удоволствието от Huracan Super Trofeo.

Този конкретен Huracan Super Trofeo, който в момента се продава в Мадрид за над $ 384,000, изглежда идентичен с модела на Lamborghini, който за пръв път беше представен в Pebble Beach преди три години и половина.

Италианският състезателен автомобил има матова сива боя, която е в контраст с някои ярки червени акценти и лепенките на спонсорите, които са задължителни за такъв автомобил. Ако имате джобове пълни с пари, купуването на състезателен автомобил като Huracan е идеалният начин да покажете на света, че сте се справили.

За разлика от Performante, което е със задвижване на четирите колела, всички 640 к.с. на Super Trofeo се изпращат през задните колела. Има и 6-степенна Xtrac секвенциална кутия и аеродинамичен пакет, който включва задно крило с десет различни настройки. Super Trofeo Evo наскоро достигна до съвсем ново ниво, но оригиналът все още е много впечатляващ.

Очевидно Super Trofeo не може да бъде управляван на улицата, което сериозно засяга неговата използваемост. Независимо от това, за начинаещ шофьор на състезателни автомобили или за някой, който търси кола за пистата, това е много добра опция.